Home / Om SSP

Om Oss

Omtanke

Är att hjälpa kunder till en högkvalitativ kamerabevakning, enkel att hantera och framförallt byggd för att hålla. Standardiserade lösningar är också viktigt för oss då vi vill sova gott på natten, och veta att de kunder som har valt att arbeta med oss och våra partners är nöjda och glada.

Innan SSP kom in i bilden hade vi haft fyra olika installatörer inkopplade, total kostnad ca. 360.000. Ingen av dom fick det att fungera ens lite, alla ville gräva kabel och byta allt hela tiden, Offert på 280.000 med kabel och analoga kameror, blev med hjälp av SSP och deras installatör, 178.000, trådlöst nät över hela området inklusive 3MP kameror och några VGA PTZ. Totalt har koncernen sparat drygt en halv miljon på att köra trådlös övervakning.

Det vi inte kan ”in house”, löser vi genom vårt enorma kontaktnät. Vill du ha en hemsida byggd och ett login till dina kameror? Det löser vi lätt.

Vår mission

Med utgång i att vi vill ha nöjda kunder och att vi tycker detta är skitkul, så ser vi det som vår mission att alla som kommer i kontakt med oss ska minnas det. Att vi är professionella, glada och trevlig, men också att vi kunde erbjuda en konkurrenskraftig helhetslösning där andra tackade nej, eller sa ”det går inte…”

  • Alla kan få kamerabevakning
  • Helhetslösningar för alla kunder
  • Molnbaserad övervakning
  • Marknades bästa support
  • Vi hittar rätt installatör

Då vi är ett litet företag så är alla våra kunder viktiga kunder, stora som små, och vi skiljer inte på dom hos oss. Vill du ha kamera i din båt och titta via mobilen, det är enkelt och inte dyrt. Vill du täcka en kvadratkilometer yta och ha koppling till vaktbolag, tända/släcka belysning, styra grindar mm. Det är lika enkelt för oss, men självklart lite dyrare. Vi väljer en installatör åt er, rätt installatör, som vi sedan stöttar och utbildar vid behov.

Vi tar hand om projektet från början till slut. I samarbete med alla företag, alla brancher, för att hitta den kameralösning som passar ert behov.

Top notch

Är vad vi vill klassa oss som inom följande områden

Problemlösning
Nätverk
Lagring
Trådlöst (WIFI)
IP-Kameror
3/4G bevakning

Vilka är vi

Mathias har 25-års erfarenhet av nätverk, servers, lagring och ser lösningar i stora projekt. Ofta får han medla när det är många inblandade parter, samt intar gärna en projektledarroll för att driva sakerna framåt. Allt i kundens intresse. Han har även en gedingen kunskap i IPTV och installationer av dessa då han jobbar tätt med både elektriker och larminstallatörer. Han vet vad som fungerar ihop och inte.

Henrik är vår man vad gäller felsökning, konfigurering och testkörning av diverse hårdvara. Med lång erfarenhet från främst PC-sidan med inköp och specialbyggen är det han som sköter och utvecklar kundernas miljö.

Bennie har 45-års erfarenhet i hur man driver företag, det är precis vad vi tekniker behöver.

Tjänster

Vi är i första hand verksamma inom kameraövervakning, IP-baserad sådan. Men har vi tid och möjlighet hjälper vi gärna till med ”vanliga” konsultjobb (PCs, MAC, Skrivare, NAS, enkla nätverk etc.)

Vi skräddarsyr de flesta stora servers, men även arbetstationer är ofta lönsamt för er att få byggda.

Milestone Corporate, Bosch VMS & IVA-kameror, American Dynamics, AVM, Cisco, ExcaqVision, Power Dsine, Ruckuss, Samsung

Är några av de tillverkare vi jobbar med dagligen, och här gör vi inga avkall på kvalitet, det är vi stenhårda på.

Kameror är väldigt krävande på nätverket, vilket gör att vi oftast får bygga ett nytt nätverk för detta. Vi sammarbetar med;

Storstadens El

som bygger nät, monterar kameror, switchar och ombesörjer ombyggnad av el till detta. Vi bygger från scratch eller modifierar ert befintliga.